Samen aan de slag met BIZ!

Samen aan de slag met BIZ!


Er is bij gemeenten en lokale ondernemers-organisaties een sterk groeiende vraag naar informatie, tips en ondersteuning naar aanleiding van de inwerkingtreding van de Wet Bedrijven Investerings Zones BIZ op 1 januari 2015. Stichting BIZ Platform NL brengt hiertoe een boekje uit met informatie over de wet BIZ en het opzetten van BIZ-fondsen. Het boekje wordt door stichting BIZ Platform NL uitgebracht in samenwerking met Buro voor Economische Ontwikkeling BEO in de al bestaande BEO-reeks.

Voor wie?
Het boekje biedt vooral voor wethouders EZ en RO, bedrijfscontactfunctionarissen en bestuurders van lokale ondernemersorganisaties en BIZ-fondsen helder informatie over de ins and outs van de Wet BIZ. Een goede informatiebron en een handig naslagwerkje.

Exemplaar bestellen
In samenwerking met BusinessPark Magazine biedt BIZ Platform NL het boekje Samen aan de slag met BIZ! aan voor € 25,- (inclusief BTW en exclusief verzendkosten). Bestellen is mogeijk via het bestelformulier. Vult u het formulier in, maak er een scan van en mail dit naar info@bizplatform.nl. 

Lokale ondernemersorganisaties in Rotterdam opgelet!
Voor lokale ondernemersorganisaties is in samenwerking met de Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam een aantrekkelijk aanbod gerealiseerd.
Elke lokale ondernemersorganisatie in Rotterdam ontvangt op verzoek 1 BIZ-boekje geheel gratis! Wilt u gebruik maken van dit aanbod, vul dan het bestelformulier in en vermeld de code BIZ010.